500 g kalakutienos kepenėlių
2 v.š. miltų
100 ml grietinėlės
2 morkos
1 didelis svogūnas
druskos, pipirų
aliejaus kepimui
kuokštelis krapų
Morkas ir svogūną smulkiai supjaustyti, dėti į įkaitintą keptuvę. Kepenėles nuplauti, nusausinti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Kai morkos ir svogūnai suminkštės, sudėti kepenėles ir kepti uždengus dangčiu. Miltus sumaišyti su grietinėle (kad neliktų miltų gumuliukų) ir pilti ant kepenėlių, kai šios bus šiek tiek apkepusios. Paskaninti druska bei pipirais, baigiant kepti, sudėti smulkiai sukapotus krapus. Skaniausia su bulvių koše.
1 komentaras:
Šaunuolė, Ingutė, kad tokį paprastą receptą ir skanu paruošus, parašė. AČIŪŪŪŪ :)
Rašyti komentarą