Vištienos karis

500 g viš­tie­nos kru­ti­nėlės
5 pomi­do­rai (arba pomi­dorų tyrė)
1 svo­gū­nas
3 skiltelės česnako
200 ml kokosų pieno
čili miltelių (arba čili pipiro)
5 a.š. garam masala prieskonių (arba kario, kumino, ciberžolės, imbiero ir kalendros mišinio)
cina­mono
drus­kos
pipirų

Pake­pinti susmul­kintą svo­gūną, sudėti sukapotą česnaką, supjaustyrus pomi­do­rus (arba tyrę), prie­sko­nius. Pakai­ti­nti ant vidu­ti­nės ugnies, kad pada­žas sutirš­tėtų. Dėti  supjaus­tytą vištieną,   užpi­lti kokosų pienu ir dar viską pakaitinti, kol kokosų pie­nas sutirš­tės. Valgyti su ryžiais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą