1 kalakuto (arba 2 vištos) krūtinėlė
4 skiltelės česnako
1 citrina
4 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v.š. raudonėlio
1 v.š. čiobrelio
Išspausti citrinos sultis, supilti aliejų, išspausti česnaką, sudėti prieskonius ir viską gerai sumaišyti. Kalakutieną supjaustyti nedideliais kubeliais ir sumaišyti su paruoštu marinatu. Palikti marinuotis kelias valandas.
Išmarinuotą mėsytę verti ant pagaliukų (prieš tai juos reikia pamirkyti vandenyje, kad kepant nepradėdų degti, ir kad mėsa prie jų neliptų). Į kepimo indą įpilti vandens, ant jo dėti pagaliukus su mėsa. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.
Receptas iš čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą