120 g miltų
100 g cukraus
100 g cukraus
2 kiaušiniai
1 a. š. kepimo miltelių
50 g tirpinto sviesto
80 ml grietinės
3 obuoliai
1 v. š. vanilinio cukraus
Kiaušinius sumaišyti su cukrum, supilti ištirpintą sviestą, sudėti grietinę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į tešlą. Maišyti, kol masė taps vientisa.
50 g tirpinto sviesto
80 ml grietinės
3 obuoliai
1 v. š. vanilinio cukraus
Kiaušinius sumaišyti su cukrum, supilti ištirpintą sviestą, sudėti grietinę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į tešlą. Maišyti, kol masė taps vientisa.
Nuluptus obuolius supjaustyti plonomis riekelėmis. Kepimo indą patepti riebalais ir pabarstyti miltais. Supilti tešlą, ant viršaus išdėlioti obuolių riekeles, leisti joms įsmigti į tešlą. Kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 35 min.
Receptas iš čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą