4 bulvės
3 kiaušiniai
1 svogūnas
druskos
alyvuogių aliejaus (kepimui)
Įkaitinti keptuvę su alyvuogių aliejumi. Sudėti plonais griežinėliais supjaustytas bulves. Po kelių minučių sudėti smulkiai supjaustytą svogūną. Kepti nuolat maišant, kad bulvės nepradėtų skrusti. Kepti kol bulvės taps minkštos.
Į dubenėlį įmušti kiaušinius, įberti druskos. Supilti apkepusias bulves, išmaišyti. Masę pilti į sausą keptuvę, išlyginti viršų. Apkepti iš abiejų pusių (kadangi ją sunku apversti, galima ant keptuvės uždėti lėkštę, ant jos apversti keptuvę, kad tortilija iškristų, tada nutumti atgal į keptuvę – taip apkepti kitą pusę).
Valgyti vieną arba su daržovių salotomis.
Receptas iš čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą