~6 blyneliai (priklausomai nuo dydžio)
300 g vištienos filė
250 g pievagrybių
1 pomidoras
keletas griežinėlių poro
prieskonių (druskos, pipirų, kari, raudonėlio ir kt)
pora šakelių krapų
sauja tarkuoto fermentinio sūrio
sezemo sėklų (apvaliojimui)
1 išplaktas kiaušinis
aliejaus kepimui
Višieną supjaustyti mažais gabalėliais ir apkepti. Kitoje keptuvėje apkepti smulkiai supjaustytus pievagrybius ir porą, šiek tiek pakepus sudėti susmulkintą pomidorą. Vištieną ir apkeptus pievagrybius sumaišyti, sudėti krapus, prieskonius, sūrį. Įdaras neturi būti labai skystas. Paruoštą įdarą dėti ant blynelio ir perlenkti pusiau. Pamirkyti kiaušinio plakinyje, paskui apvolioti sezamo sėklose ir dėti į įkaitintą keptuvę. Kol iškeps visi blyneliai, galima jau iškeptus laikyti šiltoje (apie 60 laipsnių) orkaitėje.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą