Žuvies apkepėlė

200 g žuvies filė (apkeptos ar apvirtos)
1 morka
1 svogūnas
1 pomidoras
2 kiaušiniai
2 v.š. miltų
pieno
sauja tarkuoto fermentinio sūrio
prieskoniai

Smulkiai supjaustytą svogūną ir sutarkuotą morką apkepinti keptuvėje. Kiaušinius šiek tiek paplakti, supilti miltus ir  pieną. Sudėti mėgstamus prieskonius. Tešla turi būti šiek kiek skystesnė nei lietiniams blynams. Į kepimo indelius sudėti gabalėliais supjaustytą žuvį, ant viršaus apkepintus svogūnus ir morkas. Ant jų dėti nedideliais gabalėliais supjaustytą pomidorą. Užpilti kiaušinių plakinį. Apibarstyti fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje, kol kiaušinių masė taps standi.

Iš tokio kiekio produktų gaunasi 3 nedidelės apkepėlės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą