500 g kalakutų kepenėlių
1 svogūnas
2 morkos
aliejaus kepimui
4 nubraukti v. š. cukraus
4 v. š. acto
3 v. š. sojos padažo
1 nubrauktas v. š. krakmolo
druskos, pipirų
Smulkiai supjaustytus svogūną ir morkas apkepti keptuvėje kol suminkštės. Tada dėti nedideliais gabalėliais supjaustytas kepenėles, apkepti.
Dubenėlyje sumaišyti actą, sojos padažą, cukrų ir krakmolą. Maišyti, kol neliks krakmolo gumuliukų. Įpilti 200 ml vandens, išmaišyti ir supilti į keptuvę, kurioje kepa kepenėlės. Išmaišyti ir pakaitinti, kol padažas sutirštės. Įdėti prieskonius.
Receptas iš čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą