(Perkelti į...)
Pradinis puslapis
Produktų svorio lentelė
Kas yra kas (mano virtuvės enciklopedija)
▼
Druskoje kepti upėtakiai
›
2 upėtakiai (~600 g) 500 g druskos (mažiausiai) 1 kiaušinio baltymas keletas šakelių petražolių (ar kitokių žalumynų) ½ citr...
4 komentarai:
Austriškas štrudelis su varške
›
Tešlai: 200 g miltų 1 kiaušinis 1 ½ v.š. aliejaus žiupsnelis druskos 5 v.š. drungno vandens Įdarui: 200 g varškės 2 ...
2 komentarai:
Arabiški blynai (Qataieyf)
›
Tešlai: 1 st. miltų 1 st. šilto pieno 40 ml vandens 1 a. š. sausų mielių ½ v. š. cukraus žiupsnelis druskos Įdarui: 150 g varškės cukraus...
4 komentarai:
Pomidorų sriuba
›
500 g pomidorų 1 svogūnas 1 skiltelė česnako 1 čili pipiriukas 3 v.š. ryžių 0,5 l sultinio prieskoniai (raudonėlis, juoodieji pipirai ir kt)...
Risotto alla Milanese – Daugiaryžis Milaniškai
›
1 ½ puodelio ryžių 1 nemažas svogūnas 2-3 puodeliai sultinio (1 kubelis) ½ puodelio balto sauso vyno 70 g sviesto trupučiukas šafrano (apie ...
2 komentarai:
Ispaniškas obuolių pyragas
›
Trupiniams 100 g sviesto 160 g miltų 1/2 v. š. kakavos 60 g cukraus Tešlai 100 g minkšto kambario temperatūros sviesto 100 g cukraus...
1 komentaras:
Chačiapuri (Gruziniški blynai)
›
Tešlai: 0,5 l rūgpienio 1 kiaušinis ½ a.š. kepimo miltelių žiupsnelis druskos miltai Įdarui: 250 g mocarelos (arba varškės sūrio) 25...
Quenelles – prancūziški virtiniai
›
70 ml pieno 70 ml vandens 40 g sviesto 100 g miltais 2 kiaušiniai druska, pipirai Padažui: 30 g sviesto pienas miltai 2-3 v.š. pomidorų pad...
6 komentarai:
Pikantiška morkų ir apelsinų sriuba
›
370 g morkų 1 apelsinas 1 mažas svogūnas 20 g sviesto ½ l vištienos sultinio ½ a.š. maltos kalendros ~70 ml grietinėlės druska, pipirai ...
1 komentaras:
›
Pradinis puslapis
Peržiūrėti žiniatinklio versiją