Virtinukai su grybais

1 ½ stiklinės miltų
1 ½  šaukšto aliejaus
½  stiklinės verdančio vandens
džiovintų grybų
1 svogūnas

Grybus per naktį išmirkyti. Palikti nusivarvėti.
Paruošti tešlą. Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti verdančiu vandeniu, tada pamaišyti šaukštu. Palikti atvėsti.

Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti. Kai svogūnas suminkštės, sudėti supjaustytus grybus.
Tešlą minkyti, kol gausis elastinga. Iškočioti, išspausti apskritimus, dėti paruoštus grybus ir gerai užspausti.
Dėti į verdantį vandenį ir virti apie 5 min. Patiekti su svieste pakepintais svogūnais.

Tešlos receptas iš  čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą