200 g sviesto
½ stikinės cukraus
vanilinio cukraus
2 stiklinės miltų
Įdarui:
500 g varškės
3 - 4 kiaušiniai
½ stiklinės cukraus
Sviestą supjaustyti kubeliais, sudėti cukrų ir miltus. Išmaišyti mikseriu, kol gausis trupininė masė. Įdarui skirtus produktus gerai išmaišyti.
Į kepimo indą, išteptą sviestu, supilti kiek daugiau nei pusę tešlos masės. Ant jos dėti paruoštą varškės įdarą, o ant viršaus likusę trupininę masę. Nesuspausti. Kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Kepimo indą ištepti sviestu, suberti pusę miltų-sviesto-cukraus mišinio, išlyginti, ant jo užpilti varškę, o ant viršaus vėl miltų-sviesto-cukraus mišinį. Kepti 190 laipsnių karštumo orkaitėje apie valandą.
Receptas iš čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą